Καλωσήλθατε στον κόσμο του SportPro.
0

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

Η Sportpro δέχεται την επιστροφή εντός 15 ημερολογιακών ημερών κάθε προϊόντος (βάση ημερομηνίας τιμολόγησης). Η Sportpro αποδέχεται την ευθύνη για αποστολή λανθασμένης παραγγελίας ή ελαττωματικού προϊόντος. Σε αυτή την περίπτωση, η αντικατάσταση γίνεται χωρίς χρέωση εξόδων αποστολής, ή εναλλακτικά με επιστροφή χρημάτων (με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό σας).

Παρακαλούμε, για κάθε αίτημα αντικατάστασης και πριν αποστείλετε πίσω στην Sportpro το προϊόν, να μας καλείτε στο 210 4823135, για να μας ενημερώσετε και να διευθετήσουμε τον τρόπο επιστροφής του προϊόντος στην Sportpro. Εναλλακτικά, μπορείτε να μας στείλετε email στο info@sportpro.gr.

Η Sportpro διατηρεί το δικαίωμα να μην αποδεχθεί την αντικατάσταση προϊόντος ή την επιστροφή χρημάτων, εαν ισχύει κάτι από τα παρακάτω:

Το προϊον έχει «προσωποποιηθεί» (έχει τυπωθεί δηλαδή σε αυτό σήμα ομάδας, ή όνομα, αριθμός κτλ.).
Το προϊόν είναι εσώρουχο.
Το προϊόν είναι σε κατάσταση που δεν μπορεί να μεταπωληθεί (π.χ. έχουν αφαιρεθεί τα καρτελάκια, έχει φθορά από χρήση, είναι λερωμένο κτλ.).
Το προϊόν ήταν σε προσφορά όταν αγοράστηκε.
Δεν έχετε στην κατοχή σας την απόδειξη/ τιμολόγιο αγοράς.
Σε περίπτωση που δεν ισχύει κάτι από τα παραπάνω, μπορείτε να το στείλετε σε εμάς για αντικατάσταση ή επιστροφή χρημάτων. Σε αντίθετη περίπτωση, η Sportpro διατηρεί το δικαίωμα να μην αποδεχθεί την επιστροφή.

Για παραγγελίες που δεν παραδόθηκαν (με ευθύνη του παραλήπτη), η Sportpro δέχεται να αποζημιώσει το κόστος αγοράς του προϊοντος, όχι όμως και των εξόδων αποστολής. Επίσης, για «προσωποποιημένα» (τυπωμένα) προϊόντα, δεν είναι δυνατή η επιστροφή χρημάτων.

BestPrice.gr